Altijd en overal zakelijk bereikbaar

Communicatie oplossingen

Heldere communicatie. Onze communicatieoplossingen zijn simpel in gebruik en krachtig in prestatie. Wij zorgen ervoor dat je verbonden blijft, met oplossingen die gewoon werken, dag in dag uit.

8690678_3969587
image

Professionele service

Wij luisteren naar jou en helpen je met een vast contactpersoon

image

Innovatieve oplossingen

Wij bieden je de nieuwste technologieën voor online werken.

image

Duurzaam en veilig

Wij zorgen voor een betrouwbare en stabiele verbinding.

Maatwerkoplossingen

Onze communicatie diensten

Zakelijke telefoniesystemen 

Met de beste telefonieplatforms, wereldwijde zakelijke telefoonnummers, gunstige beltarieven, 22 jaar ervaring en 24/7 support faciliteren wij dé communicatieoplossing voor jouw bedrijf

CRM, Microsoft & AI integraties

verhoog de productiviteit van jouw teams door werk te automatiseren en verschillende systemen aan elkaar te koppelen. Zo is alle klantinformatie direct voorhanden en belgeschiedenis geregistreerd, dan wel uitgeschreven en samengevat.

4957139_4957139

Mobiele abonnementen

Overal online. Kies voor vrijheid met onze betrouwbare abonnementen voor mobiel en data, afgestemd op jouw behoeften. Wij faciliteren voor jou de apparatuur, de uitrol en de alledaagse support.

DECT installaties en apparatuur

Wij bieden een breed scala aan communicatie apparatuur voor kantoren, productieruimtes, winkelvloeren en andere zakelijke omgevingen. Van DECT telefoons en headsets tot intercoms, ons portfolio is ontworpen om jouw team verbonden en productief te houden.

VOIP telefonie

Waarom kiezen voor onze VoIP-diensten?

  • The best of the best: Wij selecteren voor jou de beste producten uit de markt, implementeren deze op maat en zorgen ervoor dat jouw team deze op de beste manier gebruik. 
  • Betrouwbaar: Wij kiezen voor duurzame partnerschappen met onze leveranciers en onze klanten.  
  • Flexibele oplossingen: Met schaalbare oplossingen ben je flexibel en betaal je nooit te veel. 
  • Klantgerichte ondersteuning: Bij CENNED geloven we in een persoonlijke aanpak. Ons toegewijde ondersteuningsteam staat klaar om jou te helpen bij elke stap. Of het nu gaat om installatie, configuratie of doorlopende ondersteuning, wij zijn er om ervoor te zorgen dat jouw communicatie oplossing moeiteloos en succesvol verloopt. 
22 +
Jaren ervaring
300 +
Klanten
1000 +
Afgeronde projecten
10 +
Branches
5 +
Landen